DE LEUKSTE, GROOTSTE EN GEZELLIGSTE BOEKENMARKT VAN ZW-NEDERLAND

MIDDELBURG BOEKENSTAD

Click here to edit subtitle

bereikbaarheid

Welcome

Recent Photos

Featured Products

bereikbaarheid

Middelburg is van alle kanten goed bereikbaar.

Met de auto rijdt u vanuit de richting Bergen op Zoom via de A58 en neemt de afslag Middelburg. U volgt de bordjes CENTRUM en komt vanzelf waar u wezen moet.

           

 

Vanuit de richting Hellevoetsluis neemt u de dammenroute via de stormvloedkering. Ook nu gewoon CENTRUM volgen en u komt er vanzelf.

Wilt u een adequate routebeschrijving en/of plattegrond? Ga dan eerst naar een handige site, bv. www.anwb.nl of www.alh.nl,  kies eerst voor "routeplanner" en daarna voor de optie "locatie zoeken"; vervolgens voert u in "Markt" en "Middelburg". De routebeschrijving of plattegrond  komt keurig op uw scherm en u kunt deze desgewenst zelfs afdrukken.

                 

Op zondag is dit (nog) gratis. Goede plekken zijn het hof van Tange, het Bodenplein, het Zusterplein, de Dam en de omgeving van de Abdij. Verder in de straten, voor zover toegestaan. Let natuurlijk wel op het eenrichtingsverkeer!

 

             

Ook per trein is Middelburg goed bereikbaar. Twee maal per uur komt er een trein, een intercity en een stoptrein. Ook  terug is dat zo. Globaal elk heel en half uur is er een trein richting Bergen op Zoom.

BUS

 

Ook per bus kunt u naar Middelburg reizen vanuit diverse richtingen. Er zijn zelfs verbindingen vanuit Zeeuws Vlaanderen (overstappen bussenstation Terneuzen) en vanaf de Zuid-Hollandse Eilanden. En zelfs vanaf Spijkenisse kunt u per bus reizen! 

Het eindstation is in vele gevallen het bussenstation naast station Middelburg NS. Komt u met bus 133, dan moet uitstappen op de halte "Hof van Tange".

Raadpleeg voor alle reismogelijkheden verder www.9292ov.nl