DE LEUKSTE, GROOTSTE EN GEZELLIGSTE BOEKENMARKT VAN ZW-NEDERLAND

MIDDELBURG BOEKENSTAD

Click here to edit subtitle

introductie

Welcome

Recent Photos

Featured Products

introductie

In 2019 werd MIDDELBURGBOEKENSTAD voor de 21e maal  georganiseerd. Gegroeid van een kleine boekenmarkt, een marktje eigenlijk, naar NU het grootste boeken-evenement in ZW-Nederland. Een succes waar we trots op zijn. De aanwezige antiquariaten komen inmiddels uit heel Nederland en ook uit Vlaanderen. Bijna wekelijks komen er aanvragen om als standhouder aanwezig te kunnen zijn.

De volgende (22e) editie van

MIDDELBURGBOEKENSTAD

zal plaatsvinden op 3 mei 2020 

     AFGELAST WEGENS CORONA


VOLGENDE EDITIE (IN ELK GEVAL) 2 MEI 2021(uiteraard onder voorbehoud toestemming Gemeente Middelburg).

Het aantal kramen was in 2019 was 120 en we willen niet meer groeien (want de Markt is vol!!); samen vullen ze de hele Middelburgse Markt voor het fraaie stadhuis en geven u samen, ondanks het grote aantal, een goed overzichtelijke boekenmarkt van randstedelijke allure in een provinciale setting.

De tijden zijn in 2020 evenals voorgaande jaren van 10-17 uur  (kenners weten natuurlijk al lang dat vroeg komen vaak bijzonder profijtelijk is, want bij het uitpakken zie je natuurlijk de eerste koopjes, de aantrekkelijke vondsten en de echte curieuze bijzonderheden!! Echte kenners zijn dan ook vaak uiterst tijdig aanwezig).

Tevens is het op deze dag koopzondag in het centrum, gratis parkeren, alle galeries en kunstenaarsateliers zijn geopend, kortom: de kans bij uitstek voor een dagje Middelburg. Voeg daarbij de fraaie momumenten, de groene bolwerken, de abdij met het Abdijplein (volgens velen het mooiste plein van Nederland) en u kiest in de toekomst beslist voor zo'n-dag in Middelburg: de eerste zondag van de maand mei!

We zijn een respectabel aantal jaren door de ANWB in het maandblad DE KAMPIOEN aangekondigd als LEDENTIP.

In 2009 werden we o.a. vermeld door ZLM-verzekeringen in hun nieuwsbrief, werden we genoemd in het NCRV-programma Cappuccino, in NRC, Volkskrant en Trouw?en in de regionale pers.

In 2010 kregen we nagenoeg evenveel pers-aandacht, met o.a. een volle pagina in een regionaal huis-aan-huis blad. En ook in enkele Belgische bladen?werd MIDDELBURGBOEKENSTAD genoemd.

In 2011 was er o.a. aandacht in Libelle, het blad van Waterschap Scheldestromen, de krant van Delta Nuts, de regionale omroep, internetprovider Zeelandnet benoemde?deze website tot Site van de Dag en ook in enkele Belgische bladen waren we te vinden.

In 2012 waren we eind april wederom Site van de Dag op Zeelandnet, we waren te ivnden in Belgische Media en op Omroep Zeeland werden we als "vroege beller" in de gelegenheid gesteld om bekendheid te geven aan MiddelburgBoekenstad.

In 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 wederom veel persaandacht op de regionale radio en tv, in de regionale bladen en in enkele Belgische media. 


?

Voor meer info belt u?Mobile Image0118 - 640860

U kunt uw vragen ook mailen naar?[email protected]